09. novembre 2019 - 15:00 jusqu'à 16:00
Partager sur:

Het bewaarboek voor tekeningen | Boekenbeurs 2019 | Antwerp Expo | samedi, 09. novembre 2019

Signeersessie Liesbeth Talboom & Liesbeth Haesevoets
Kom naar de Boekenbeurs en laat jouw boek signeren door Liesbeth Talboom & Liesbeth Haesevoets op zaterdag 9 november van 15u - 16u op onze stand (Stand 316, Hal 3).

Het bewaarboek voor tekeningen is dé oplossing voor een onophoudelijke stroom aan 'kunstwerkjes' die jouw kind maakt op school of aan de keukentafel. Het staat vol prachtige kaders die uitnodigen om te tekenen, schilderen en kleuren. Of plak er de allermooiste tekeningen in en bewaar ze voor later. Alle andere creaties mogen dan met een gerust hart stiekem toch richting prullenmand.
Dankzij dit bewaarboek maak je op een eenvoudige manier een mooi overzicht van een kindertijd vol tekeningen. Noteer titels en data, verbaas je over groeiend tekentalent en laat je kind antwoorden op inspirerende vragen. Zo krijg je een prachtig boek vol kinderkunst om in te kaderen.

Boek + gratis ticket
Bestel het boek Het bewaarboek voor tekeningen. Ontvang een gratis toegangsticket voor de Boekenbeurs voor zaterdag 9/11/2019 en en kom naar de signeersessie van Liesbeth Talboom & Liesbeth Haesevoets. Je ontvangt je boek tijdens de signeersessie op de Boekenbeurs.