26. septembre 2020 - 8:00 jusqu'à 20:00
Licht Vliegwezenlaan 3, 2930 Brasschaat, België, Brasschaat
Partager sur:

The Battlefield Run 2020 | samedi, 26. septembre 2020

Het Bataljon Artillerie (Defensie) organiseert op 26 september 2020 voor de tweede keer een Military Obstacle Course: The Battlefield Run.- Prijs nog te bepalen, in de categorie €25-€35

- 40+ Obstakels

- 10+ Km

- Iedereen ouder dan 16 jaar kan deelnemen.

- 2 mogelijkheden: competitie en recreatiefDaag alvast je vrienden uit voor deze unieke belevenis.Het parcours slingert zich een weg door de Polygoon, één van de oudste militaire oefenterreinen van België.

Om onze deelnemers een onvergetelijke ervaring te bezorgen maken we gebruik van oa. het Fort van Brasschaat, de militaire hindernispiste, het "antitankkanaal", het GunFire museum en natuurlijk alles van bos, water, modder en zand dat dit oefenterrein te bieden heeft.Het is uitzonderlijk dat burgers zowel toegang krijgen tot de hindernispiste als het Fort van Brasschaat.De supporters kunnen genieten van een hapje en een drankje in een militaire setting. Er worden (militaire) randactiviteiten voorzien.Volg ons op facebook om op de hoogte te blijven!De streefdatum voor het openen van de inschrijvingen is bepaald op 10/01/2020.BELANGRIJK: Vorige editie waren we uitverkocht, voor deze editie voorzien we hetzelfde aantal inschrijvingen. (!)

Tevens zullen competitielopers zich moeten inschrijven met een referentiewedstrijd waar zij reeds deelgenomen hebben aan een competitie. Pas na controle wordt hun inschrijving definitief goedgekeurd.

Vorige editie hebben we spijtig genoeg vastgesteld dat er te veel ongetrainde atleten deelnamen aan de competitie waardoor zij de getrainde atleten hinderden, vandaar deze extra controle.Nodig alvast al je vrienden uit met wie je deze onvergetelijke ervaring tot een goed einde wenst te brengen. En ervoor te zorgen dat ze zeker op de hoogte zijn dat ze tijdig moeten inschrijven...Meer info volgt.