02. septembre 2018 - 15:00
Lille Risemarksvej 12, 5970 Ærøskøbing, Danmark
Partager sur:

Creative Workaway September 2018 - kun 1 plads tilbage! | dimanche, 02. septembre 2018

Jeg afholder igen i år Creative Workaway på Ærø. Det er min måde at skabe nye og vedligeholde kære relationer på en meningsfuld måde. Samtidig får jeg arbejdsro til at fordybe mig i noget vigtigt.

Creative Workaway er et midlertidigt arbejdsfællesskab for en lille gruppe ambitiøse mennesker, hvor vi i en lille uges tid bor, spiser, arbejder og sparre sammen.

Nogle gange kender alle hinanden, andre gange kender ingen hinanden, men hver gang opstår der magi og nye venskaber. Så jeg elsker at skabe disse workaways sammen med de andre deltagerel.

De mennesker der deltager er allesammen medskabere af vores workaway. Der er ikke noget program, jeg er ikke mere vært end andre, men vi er alle ansvarlige for at skabe et fantastisk arbejdsfællesskab i nogle dage - og det virker bare smadder godt!

Vi arbejder på hver vores ting, står selv for forplejning og underholdning og prisen dækker kun udgifterne til leje af stedet. Derfor kan det gøres til en virkelig fordelagtig pris.

Lille Risemark, hvor vi bor er et sted med masser af plads, midt i den ærøske natur, ingen naboer og et kæmpe workspace / atelier, hvor man kan skabe sit kreative rum.

De der har deltaget tidligere beskriver husets energi, som helt unik, kreativ, støttende og arbejdsom energi, som bakker op om din intention med opholdet.

Det er det perfekte arbejdsrum for forfattere, kreative, ledere og selvstændige, der har brug for ro og fordybelse i noget helt særligt.

DE EKSKLUSIVE PLADSER:
DER ER KUN 1 VÆRELSE TILBAGE!
Der er kun 4 soveværelser. Men kan du dele værelse med en ven, kan I deles om udgiften. Vi vil typisk være 3-7 deltagere på et workaway.

DEN HELT UNIKKE PRIS:
Kun 1500 kr. inkl. moms per værelse.
Hvis I deler værelse, deler I udgiften.

FOR AT TILMELDE DIG SKAL DU:
Skrive en mail til mig på marieke@hjertemod.nu

Så sender jeg en faktura og betaling er bindende tilmelding.

HUSK:
• Du betaler selv for transport og forplejning under opholdet.
• Book færge hvis du er i bil på
• Der kan købes mad på øen eller medbringes.
• Vi tager også ofte ud at spiser, hvis vi trænger til et afbræk.
• Du medbringer selv sengelinned og håndklæde.
• Der er gratis WIFI i huset.
• Ved afbud gives penge ikke retur, men har jeg nogen på venteliste, kan pladsen sælges videre.

Du kan få et indtryk af huset op min hjemmeside:


Jeg håber, vi ses ;o)
Kærligst
Marieke