02. août 2020 - 9:00
Hopper Jeugdverblijf Moerkensheide, De Pinte
Partager sur:

Hujo's Animatorcursus - Zomer 2020 | dimanche, 02. août 2020

? Ja hoor, we zijn er weer met onze supercoole animatorcursus! ?Doe je niets liever dan kinderen de tijd van hun leven te bezorgen? Beschik je over een gezonde dosis lef en wil je je graag engageren als animator in het jeugdwerk? ?‍♂️Dan is deze cursus net wat je zoekt. Tijdens de animatorcursus van Hujo leer je een speelse maar verantwoordelijke houding aan te nemen met respect voor elk kind. Je kan voortaan spelletjes uit je hoed toveren voor elke gelegenheid en weet kinderen op een enthousiaste manier te entertainen.

?‍♀️ Een all-in animator worden, dat is ons doel. Geen schoolse bedoening, fun verzekerd. Samen met anderen ga je spelenderwijs op zoek naar jouw verborgen talenten.Need to know:

▪️ Start op 02/08 om 9u en eindigt op 08/08 om 17u.

▪️ Je bent 15 jaar of ouder ?, op het moment van de cursus.

▪️ De cursus vindt plaats tijdens de zomervakantie van 02/08 tot 08/08.

▪️ De cursus kost €180* ?.

▪️ Het is noodzakelijk dat je je hier registreert op de kadervormingstool. Na je registratie is het belangrijk dat wij je uniek KAVO-ID ontvangen bij je inschrijving voor de cursus ?.

▪️ Met overnachting in de Moerkensheide ?️ (De Pinte)*Kostprijs: €180 maar laat je hierdoor niet afschrikken!

Hujo's activiteiten zijn er voor iedereen: Met het bewijs van deelname kan je het cursusbedrag volledig of gedeeltelijk terugbetaald krijgen van je gemeente. Neem contact op met Hujo of met je gemeente om na te gaan op welk bedrag jij recht hebt.