21. septembre 2019 - 19:00 jusqu'à 22:00
Partager sur:

Vuur Ceremonie | SoulHorses vzw | samedi, 21. septembre 2019

De vuurceremonie wordt door veel oude volken gebruikt om zich opnieuw af te stemmen op de hartslag van Moeder Aarde, een moment van bezinning, met het vuur als bondgenoot om wensen en intenties te bekrachtigen of een keerpunt aan te duiden.
Deze ceremonie heeft vele gezichten, zo is ze ingetogen en sereen en zo is ze luidruchtig en dynamisch. Dit alles afhankelijk van de intentie en setting van de avond.
Vanavond staat deze Ceremonie in het teken van de herfst equinox, waarbij we de start van de herst vieren. De tijd van oogsten en overvloed.
De vuurceremonie start na het gezamenlijk opbouwen van de houtstapel en het geven van een kleine inleiding *** het vuur te benaderen. De Heilige Ruimte wordt geopend en we beginnen te chanten onder begeleiding van de drum en/of ratel. Dit doen we om het vuur en de deelnemers op elkaar af te stemmen en om de focus te bewaren.
Als het vuur vriendelijk is kunnen de deelnemers hun intentie/wens door middel van een brandbaar voorwerp aan het vuur geven. Wanneer iedereen geweest is, wordt de Pacha Mama stick aan het vuur gegeven en krijgen de ‘Spirits van het land’ een moment om van het vuur te genieten. Hierna wordt de ceremonie gesloten en is de cirkel open voor een kopje thee en de mogelijkheid om ervaringen te delen. 
De begeleidster
Daniëlle Davidse is opgeleid in de lijn van The Four Winds opgericht door Alberto Villoldo en het Inka Pad onderwezen door Juan en Ivan Nuñez del Prado.
En heeft als missie om het Peruaanse Sjamanisme (de kennis van de energetische wereld en healingstechnieken) voor iedereen toegankelijk en toepasbaar te maken in het dagelijkse leven.
Daniëlle doet dit op een rustige liefdevolle manier in individuele sessies en groepstrainingen, waarbij integriteit en empowerment centraal staan.
Praktisch
18:30 - 19:00 welkom en ontvangst
19:00 - ca 22:00 Vuurcirkel
Wat neem je mee?
* Aan het weer aangepaste kleding/schoenen, de ceremonie is buiten, ook als het regent.
* Een brandbaar voorwerp, bv een takje/dennenappel/papier/ed. waar je jouw intentie in kan blazen om door het   vuur te laten bekrachtigen.
* Drum of ratel als je deze hebt.
* Je medicijnbuidel, als je deze hebt.
Voor meer informatie:
Spirit of the Sun – Daniëlle Davidse – 0472 674 924 – www.spiritofthesun.eu - info@spiritofthesun.eu