24. octobre 2019 - 19:30 jusqu'à 23:30
Partager sur:

Straffe netwerkborrel met expertentafel | Distillery Van Damme | jeudi, 24. octobre 2019

Van je netwerk kan je leren! Daarom stellen wij vier experts voor met elk een heel eigen ondernemerstraject. Tijdens deze netwerkborrel kan je 5 tijdsslots boeken bij elke expert. Zo zit je aan tafel met gelijkgezinde ondernemers en kan je leren van de expert én je mede-ondernemers. Bereid je vragen voor of kom gewoon luisteren, het belooft alweer een leerrijke avond te worden.
De experts:- Maxime Willems - Founder bij Foodlab Proef- Evelien Van Der Vurst - HR Evangelist en believer- Anniek Chiau - Communicatiespecialist bij Tafelklap- Laurence Machiels - Groen- en tuinjournaliste
Schrijf je in voor dit event via de knop 'Tickets' bovenaan deze pagina. Daarna krijg je een mail met een link om je in te schrijven voor het gewenste tijdsslot. Voor een vlot gesprek zijn er slechts 5 plekjes per tijdsslot per tafel. Inschrijven is dus de boodschap! Is er geen plekje meer vrij in je gekozen tijdsslot? Geen probleem, je kan ondertussen terecht aan de bar voor een borrel.
Voor wie?De Creatieven Driehoek is een netwerkorganisatie die zich richt op ondernemers in de food&drinks en de creatieve sector. Wij willen bewust heel lokaal werken. Daarom vragen wij om enkel deel te nemen indien je woont of actief bent in de regio Vlaamse Ardennen of Denderstreek. Voor meer informatie over onze organisatie, word lid van onze Facebookgroep.
*** ziet de avond er uit?
19u Welkom19u30 Voorstelling van Stokerij Van Damme door Ilse20u Expertentafels21u30 Netwerkborrel
Maxime Willems:
Maxime is wetenschapper van opleiding (doctor in de biologie) met een passie voor voeding, smaken en technologie. Na een carrière op de Ugent heeft hij 3 jaar geleden het foodlab opgestart om innovatievere voeding te maken.
Je kan bij hem terecht voor algemene vragen rond ondernemen, business development, business modellering, financiering en specifieke vragen rond de voedingsindustrie.

Proef! is een foodlab, food incubator, food accelerator en opleidingscentrum onder 1 dak. Proef innoveert, co-creëert, prototypeert en tenslotte ontwikkelt de producten en food concepten van morgen. Het is het geesteskind van wetenschapper en foodie Maxime Willems.
Laurence Machiels:
Laurence Machiels (53) studeerde talen en haalde daarna een MBA aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Tot 2003 was ze Associate Director bij Logica, een van de grootste Europese beursgenoteerde IT-bedrijven in België. Maar haar passie voor planten en voor schrijven haalde de overhand. In 2003 liet ze alles achter zich en begon ze van nul aan een nieuwe carrière als zelfstandig groen- en tuinjournalist.
Ze werkt voor tal van media (TV, radio, online media…) en heeft sinds 2006 elke zaterdag een vaste tuinpagina in Het Laatste Nieuws. Verder schrijft ze over groen voor Libelle, Tuinseizoen, Vrouwen met Vaart (KVLV), Landidee, Fence, Groei&Bloei, De Tuin op Tafel,... Ze is (co-)auteur van 10 tuinboeken (waaronder ook de boeken van Bartel Van Riet en Wim Lybaert) en 4 kookboeken (voor Sofie Dumont en Jeroen Meus).
Naast groentips kan Laurence je bij Laurence terecht voor vragen over media, uitgeven van boeken, werken voor televisie, ...
Anniek Chiau:
Na waardevolle én smakelijke ervaring bij onder meer Ter Beke, Delhaize, VLAM (Vlaams Centrum voor Agro-Marketing) en Miele noem ik mij graag een maker van smakelijke communicatie. Als communicatiespecialist laat ik je meteen kennis maken met andere invalshoeken waar je niet meteen aan dacht. Creatief, anders dan anders zijn is mijn vak. Zo word ik content van goeie content en help ik graag om jouw uniek verhaal te vertellen. Ik verzorg alle aspecten van je communicatie zodat jij je kan focussen op waar je echt goed in bent.
Evelien Van Der Vurst:
Ervaring in verschillende sectoren, steeds met een focus op talent aantrekken, ontwikkelen en behouden. Sterke netwerker en motivator. Gekruid met een vleugje gekheid en happiness!