02. février 2018 - 18:00
Partager sur:

Skireis Wetenschappen & VLAK 2018 | Risoul | vendredi, 02. février 2018

Zoals ieder jaar wordt er tijdens de intersemestriële week een fantastische skireis georganiseerd door WiNA, Chemica, Geologica, GBK en VLAK.
Dit jaar hebben we het gebied Risoul uitgekozen. Met zijn 185 km aan pistes en hoogte tot 2750m is dit een geweldig skigebied waar iedere skiër of snowboarder het naar zijn zin zal vinden. Hieronder een opsomming van de belangrijkste puntjes omtrent de skireis.

- Deze reis wordt georganiseerd door Snowblend, zij doen dit ook voor verschillende andere studentenkringen en hebben hier dus al veel ervaring mee. Snowblend zorgt iedere dag voor après-ski en ’s avonds staan er verschillende feestjes gepland. Ook krijgen we een gratis vat per 10 inschrijvingen en krijgt iedereen een gratis Snowblend T-shirt.
- We verblijven in appartementen aan de piste
- De reis gaat door van vrijdag 2 februari tot zondag 11 februari, er is ook een mogelijkheid om op zaterdag te vertrekken.
- De basisprijs is € 445 en daar zit het verblijf en een skipas van 6 dagen bij inbegrepen. Huur van materiaal en verlengingen van de skipas kunnen als opties bijbetaald worden.
- Voor de beginners is er ook de mogelijkheid om lessen te nemen. Deze zijn enkele uren per dag, dus je hebt nog voldoende tijd over om zelfstandig het gebied te verkennen.
- Indien we met meer dan 40 personen zijn, zal het aantal dagen op de skipas verhoogd worden naar 7 dagen.
- Er zal een cantus plaatsvinden
- De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!

Ook niet leden zijn zeker welkom!

Inschrijven kan via deze link:

Er zijn dus niet veel redenen om niet voor deze skireis te kiezen. Voor meer informatie contacteer Julien Marbaix of stuur een mailtje naar skireis@.