09. juin 2021 - 16:30
De Kraaghoeve, Terneuzen
Partager sur:

Congres Mens & Natuur | mercredi, 09. juin 2021


Let op: dit congres is verzet naar 2021Ons congres kan dit jaar helaas niet doorgaan, maar we zijn blij te kunnen melden dat we een nieuw moment hebben gevonden. We nodigen u daarom van harte uit voor ons congres Mens & Natuur op 9, 10 en 11 juni 2021. Gelukkig mogen we dezelfde sprekers verwelkomen en blijft ook de rest van het programma in grote lijnen behouden. Uiteraard houden we u op de hoogte van eventuele wijzigingen.


Congres Mens en NatuurDe mens is deel van de natuur. Opmerkelijk genoeg beseffen we dat beter tijdens vakantie en ontspanning dan wanneer onze (psychische) gezondheid op het spel staat. Werken aan herstel speelt zich voornamelijk binnen af. Terwijl contact met de natuur het verschil maken kan.


Tijdens dit congres wordt duidelijk *** groot de invloed van natuur op de gezondheid van de mens is. Een aantal gerenommeerde wetenschappers komt de actuele stand van zaken toelichten. U zult de positieve werking van de natuur ook zelf beleven in een uitgebreide reeks workshops.


Liefhebbers kunnen tijdens dit meerdaagse congres overnachten in een natuurlijke setting, variërend van een eenvoudige boerderijcamping tot een luxe B&B. ’s Avonds worden unieke, muzikale events georganiseerd.


Voor dit congres wordt accreditatie aangevraagd.


Hoofdlocaties tijdens congres:De KraaghoeveKraagdijk 4, Terneuzen


ScheldetheaterWestkolkstraat 16, Terneuzen