03. janvier 2018 - 17:00 jusqu'à 20:00
Partager sur:

DIT TYKKE DYR! | Den lille Dyreklinik | mercredi, 03. janvier 2018

DIT TYKKE DYR!

Vi kender det alle: julemåneden har sat lidt ekstra kilo på sidebenene -og hey -vi havde jo i forvejen ikke helt smidt dem fra sidste år!?
Dette gælder også for rigtig mange af vores kæledyr, og det er lidt synd. Din hund eller kat synes givetvis ikke at det udseendemæssigt generer den, men fysisk er selv en let overvægt problematisk.
Vi ved, at der er tre ting der er svære, når det handler om vores kære dyrs overvægt:

1: at erkende, at dyret faktisk ER overvægtigt
2: at gøre noget ved det!
3: at vedligeholde den nye, slanke linje efter vægttab.

Vi vil meget gerne hjælpe dig.

Derfor vil vi gerne invitere alle med overvægtige (eller bare formodede overvægtige) kæledyr til at deltage i et slankekursus i januar/februar måned -naturligvis med en lille gevinst tilknyttet ved afslutning😉
Vi mødes første gang den onsdag den 3. januar kl. 17-19, incl. Kæledyr.
På denne aften vil ernæringsterapeut Maj-Britt Kring og Dyrlæge Laura Rønnow holde et oplæg om fodring generelt, og om overvægtens fysiologiske konsekvenser i særdeleshed. Herefter vil alle dyr blive fotograferet, vejet og få udfyldt et sundheds/vægt-skema, samt en vejledning til netop DIT dyrs idealvægt og vejen dertil. (Vi stiller med kaffe, te og frugt.)
Følgelig vil du hver onsdag mellem 15-18 kunne komme forbi, og få dit kæledyr kontrolvejet, samt få en lille snak om hvad der går godt, og hvad der er svært eller virker uoverskueligt.
Onsdag den kl. 17-19 afslutter vi programmet. Her møder alle de tilmeldte op, og får vejet deres kæledyr.

Det dyr, der %-vis har opnået det største vægttab, vinder denne procentsats i rabat på sit årlige sundhedstjek/vaccination 2018, samt på ***** til eget forbrug hele 2018!

FORLØBET ER GRATIS!
Så tilmeld dig enten på info@denlilledyreklinik.dk, fysisk på adressen Storegade 25, over Facebook, eller i Dyrehuset LAMA i Varde.

Dit kæledyr er vores passion!