05. septembre 2020 - 15:00 jusqu'à 18:00
Theater de Garage, Venlo
Partager sur:

De Weg Nao Hoes | samedi, 05. septembre 2020De waeg nao hoesHerinner je eens de weg naar huis. Naar huis lopend vanuit school, door het bos of over de straat. In de auto, bijna thuis zijn van vakantie. Toen je jong was en toen je ouder werd. De weg naar huis veranderde soms. Jij veranderde vanzelf. Maar thuis, blijft thuis.De waeg nao hoes is een dansvoorstelling door de natuur en een ode aan ons thuis: Noord-Limburg. Samen met live muziek van WANDER en jong danstalent uit de gehele regio maakt choreografe Sarah Soethoudt een reis door de mooiste gebieden die we zo goed kennen en delen. De waeg nao hoes brengt ons weer even heel dichtbij de rust van het groen en laat ons door de kracht en schoonheid van beweging zien *** wonderbaarlijk ons thuis is.De waeg nao hoes is een coproductie met Huis voor de Kunsten Limburg en Theater De Garage en wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurregio Noord-Limburg en Stichting Het Limburgs Landschap.Dansers: Puck Peters, Kaya Kersten, Sarah Smits, Aafke Driessen, Syl Kleijn, Merel Hamers, Rosa van de Pasch, Milou van Rijn, Herliena Wongsowikromo, Lisanne van der Haghen, Loeke Seelen, Joni Blaaupot en Marie van de Pasch

Muziek: WANDER (Babs van Bree, Robbert Suilen en Renée Steenvoorden)

Foto: Danu CarisSpeeldata en tijden:

5 en 6 september (beide dagen 16u en 19u) De Groote Heide (Venlo) bij Gasterij Groote Heide (15 min. voor aanvang aanwezig zijn, Hinsbeckerweg 55)

13 september (14u, 16u en 19u) Openluchttheater Velden (15 min. voor aanvang aanwezig zijn, Molendijk in Velden)

27 september (14u, 16u en 19u) Odapark (Venray) (15 min. voor aanvang aanwezig zijn, Merseloseweg 117)De voorstelling duurt ongeveer een uur. Houd er rekening mee deze gehele tijd te kunnen staan en lopen. Bezoekers die niet tot hetzelfde huishouden behoren houden gedurende de voorstelling 1.5 meter afstand. Volg altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers van Theater De Garage op.